Impozitele si taxele locale pe 2008 ar putea ramane neschimbate

Filed in CODUL FISCAL 2008 , IMPOZITE 2008 , TAXE 0 comments

Impozite si taxe locale 2008

din Bucuresti, aferente anului 2008, ar putea ramane neschimbate si mentinute la nivelul celor din acest an, in cazul in care Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) va aproba, joi, proiectul de hotarare ce propune acest lucru.

Presedintele sedintei CGMB, Roxana Cosma, a declarat, miercuri, pentru ROMPRES, ca se intentioneaza ca, in anul ce vine, datoriile catre stat sa nu se actualizeze cu rata inflatiei, cum s-a procedat anii trecuti.
‘Este o masura pe care dorim sa o adoptam pentru a veni in sprijinul cetatenilor. Pot sa afirm ca ne asumam acest lucru. Este o decizie politica’, a precizat Cosma.
Impozitele si taxele locale au crescut, in 2007, cu 15% fata de 2006 si au inclus o modificare a procedurii de calculare pentru autovehicule, conform noului Cod fiscal 2008.
Taxele au fost majorate cu 7% si actualizate cu coeficientul de inflatie de 8% – in care 3% reprezinta diferenta de inflatie pe anul 2005 si 5% coeficientul de inflatie pe anul 2006, prognozat de Institutul National de Statistica.
Bonificatia pentru 2008 se mentine la 7%, in cazul in care contribuabilii fac plata obligatiilor catre bugetul local in primul trimestru al anului.
Consilierii municipali se vor reuni, joi, in sedinta, pentru a discuta cele 45 de proiecte aflate pe ordinea de zi.
CGMB va mai discuta si proiectele de hotarare care vizeaza vacantarea unui post de viceprimar si alegerea unui nou viceprimar general, dupa numirea lui Ludovic Orban in functia de Ministru al Transporturilor, rectificarea bugetului CGMB pe 2007, mai multe proiecte referitoare la concesionarea unor terenuri prin licitatie publica, proiecte privind aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale sau achizitia unor imobile avand ca destinatie birouri sau locuinte.
Impozit 2008, Impozite 2008, Impozite si Taxe 2008, Taxe Locale,
TVA 2008 ,Taxa si Impozit, Taxe 2008, Impozitare Cladiri,
Impozit pe venit, Taxa de Imatriculare 2008
Posted by Admin   @   31 January 2008 0 comments

Share This Post

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

0 Comments

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Previous Post
«
Next Post
»
Delighted Black designed by Christian Myspace In conjunction with Ping Services   |   French Teacher Jobs   |   Maths Teacher Jobs